Baiba Valodze

Kosmetisk estetisk spesialist
baiba.godmassasje@gmail.com
mobil: 92988887

Mitt navn er Baiba Valodze. Jeg er utdannet estetisk kosmetisk spesialist fra International Cosmetology College Latvia i 2011. Dette er en 3 års spesialiststudie. Jeg er sertifisert GMT Beauty spesialist fra 2019, sertifisert innen "Barotherapy methods of cosmetology" fra 2011 og jeg er også Weyergan spesialist fra 2011.

Jeg er registrert som helsepersonell i Latvia. Jeg har erfaring fra helse og skjønnhetssalonger i Latvia og har drevet egen salong der. Jeg har også 2 års erfaring fra skjønnhetsbransjen i New Zealand og i Australia.

Nå ønsker jeg Bodøs befolkning og gjester hjertelig velkommen til behandlinger hos meg på God Massasje!

Tilgjengelig i klinikk Bodø - Dronningens gate

Weyergans SPM-massasje: mer informasjon
Med Weyergans SPM-massasje kan du behandle cellulitter, få fjernet avfallsstoffer og unødvendig vann fra kroppen. Weyergans SPM-massasje gir en behagelig lymfedrenasje og stimulerer til hudfornyelse. Behandlingen anbefales for strekkmerker, kroppsforming, celleaktivering og fjerning av fettstoffer. Du vil kunne se og kjenne resultater allerede etter 1 behandling.
60min 990,-
90min 1300,-


Signature ansiktsbehandling:
Er en ansiktsbehandling individuelt tilpasset deg og din huds behov. Behandlingen inkluderer konsultasjon, rengjøring, skrubb, massasje, ansiktsmaske, fuktighetsgivende krem og toning. Behandlingen fornyer huden, fjerner urenheter og kan redusere linjer og rynker i huden. Gi huden din det beste!
60min 1050,-
80min 1300,-


Dermaoxy:
Gi huden næring med oksygenbehandling. For en sunn, fuktighetsgivende glød i huden.
30min(clean,oxygen) 950,-
60min(clean,oxygen,mask) 1400,-


Pakkebehandling:
Weyergans SPM-massasje + kroppsinnpakning + Signature ansikts behandling
120min 1990,-

Massasje- klassisk, avslapende
Klassisk massasje hjelper til å forbedre blodsirkulasjon, lymfe bevegelsen, hjelpe kroppen til å takle bedre fysisk og mental belastning og forsterker immun forsvaret.
30min 520,-
45min 670,-
60min 820,-


Skjønnhets prosedyrer for kroppen din