Aromapute fra Elidonis – disse fordelene får du!


Føler du deg anspent i hverdagen, og er på jakt etter et produkt som hjelper deg med å oppnå indre ro? Mange lever med høye skuldre og slitsomme bekymringer, og det kan være vanskelig å koble av når en endelig har mulighet. Så, hvordan kan en Aromaterapi urtepute fra Elidonis hjelpe deg?

Velduftende ingredienser
Mange opplever at en behagelig aroma hjelper dem å slappe av. Spesielt lavendel er kjent for å ha en karakteristisk og deilig lukt. Drøm deg bort til en eng fylt med mørk lilla lavendel, og la bekymringene slippe taket. Elidonis’ Aromaterapi urtepute er fylt med 100 % organisk og tørket lavendel, mens trekket er laget av ubehandlet, naturlig bomull.

Beroligende egenskaper
En aromapute kan være perfekt for deg som ønsker å slappe bedre av. Sliter du kanskje med å få sove om kvelden? Eller har du problemer med å oppnå indre ro etter en stressende dag på jobb? Aromaterapi urtepute er ikke noe legemiddel, men lavendel har i lang tid vært kjent for å kunne ha en beroligende effekt.

Mange bruksområder
Visste du at en Aromaterapi urtepute har mange bruksområder? Puten kan for eksempel brukes som nakkestøtte mens du slapper av i sofaen. Mange liker dessuten å bruke puten når de skal sove om kvelden. Kjenn den behagelige duften av organiske urter, og finn ut om dette er alt som skal til for å oppnå bedre søvn.

Du kan også benytte en Aromaterapi urtepute på arbeidsplassen. Mange opplever at arbeidsplassen er et sted med høyt tempo og mange stressende elementer. Skap en hyggelig atmosfære på kontoret ditt, for eksempel ved å ha en aromapute liggende på skrivebordet ditt. Både du, dine kolleger og eventuelle klienter vil sette pris på den avslappende duften.

Driver du med meditasjon eller yoga? Da kan en Aromaterapi urtepute fra Elidonis være et nyttig redskap for å oppnå indre ro. Ta med deg puten neste gang du skal praktisere yoga eller meditasjon, og la den karakteristiske duften av lavendel få tankene til et sted fylt av ro og velbehag.

Noen benytter dessuten urteputen til kjæledyrene sine. Har du kanskje en hund eller katt som sliter med å finne ro? Et typisk tegn på at kjæledyret er urolig er at det går mye fram og tilbake, eller ikke vil legge seg ned i sengen sin om kvelden. Så lenge uroligheten ikke skyldes at kjæledyret er sykt eller vil ut på tur, kan en Aromaterapi urtepute være til hjelp.

Også barn kan slite med å finne ro om kvelden. Mange barn sover bedre dersom det innføres en fast rutine. Kanskje du kan lese en god natt-historie for barnet ditt, mens Elidonis’ Aromaterapi urtepute plasseres ved siden av hodeputen? Mange opplever at barnet slapper bedre av med den behagelige duften av lavendel.

Kjøp urteputen i dag!
Dersom du ønsker å teste ut en urtepute, anbefaler vi deg å kjøpe Aromaterapi urtepute i dag. Puten kan kjøpes direkte på utsalgsstedet i Dronningens gate. Du kan også kjøpe puten på nett, her: www.elidonis.no

elidonis.no elidonis.no elidonis.no elidonis.no elidonis.no elidonis.no