Terapeutisk massasje
Dette er vår mest populært og brukte behandling. Her bruker vi en kombinasjon av klassiske massasjetekniker, triggerpunkt massasje, drenerings teknikk, mobilisering av bindevev- led- mykt vev og flere andre teknikker for å hjelpe folk med forskjellige plager og behov. Vår solide fysioterapi utdanning og varierte erfaring i mer enn 20 år gjør klinikken vår ledende innen helse og velvære i vårt område.

Klassisk massasje
Denne behandlingen er målrettet til deg som er glad i en ordentlig God Massasje. Det kan være behagelig og avslappende, eller dyp og kraftig. Du trenger ikke å ha spesielle behov eller plager for å besøke oss, våre dyktige terapeuter skal gjøre sitt beste for din fornøyelse om du har spesielle behov eller du vil bare stresse ned på slutten av dagen eller uka. Vi tar alltid en gratis konsultasjon før vi begynner slik at vi kan tilpasse behandlingen etter hvert enkelt kundens behov.

Gravid massasje
Vi ønsker å sette spesiell vekt på denne behandlingen. Vi kjenner godt belastningen kroppen er utsatt for i forbindelse med et nytt liv både under svangerskapet og etter fødsel og hos både mor og far. Behandlingen bruker mye av de klassiske massasjeteknikkene hvor vi prioriterer å fokusere på de mest belaste områder og det aller viktigste- de gravide kan ligge på magen til nesten siste dagen før fødsel uten ubehag eller vanskelighet.

Hot Stone massasje
Hot Stone -massasje er en spesifikk massasje behandling ved bruk av vulkanske steiner som oftest er laget av basalt på grunn av dets evne til å holde på varmen. Denne massasje har blitt praktisert i omtrent 4000 år og har en unik effekt. Varmen som stråles ut av steinene har betydelige fordeler for kroppen vår.

Thai massasje
Tradisjonell thaimassasje har blitt praktisert i omtrent 2500 år. Den kombinerer praksis fra indisk ayurveda og tradisjonell kinesisk medisin. Klassisk massasje fra Thailand bruker yogastillinger, dyp massasje, tøyning og arbeid med energilinjer for å lindre muskelspenninger og lar vitalitet og energi sirkulere fritt i kroppen.

Bedrifts avtaler
Vi vet nøyaktig hvor viktig gode ansatte er for hver bedrift og at det kan være dyrt å ha syke folk. Vi har bedrifts avtaler med mange både store og små bedrifter hvor noen av dem har langt erfaring med behandlinger til ansatte og statistikk som tilsier at sykefraværet etter de har begynt med behandlinger til sine ansatte faller ned til 2,5% fra hele 19%. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat på 98107420 eller send oss mail på godmassasje@gmail.com.

Manikyr
Våre hender er vårt visittkort. Vi ønsker å være annerledes og skiller oss fra de andre tilbudene i byen. Manikyr hos oss er en behandling som har målet å hjelpe folk å få det beste av de naturlige neglene sine. Vi driver ikke med kunstige forlengelser eller akryl. Du får hjelp med råd og veiledning for å få det beste av dine negler samt behandlinger med patentert produkt for forsegling og beskyttelse av din negleplate ved behov.

Fotpleie
Livet vår skulle ikke bli samme hvis vi kunne ikke gå. Og ofte får våre føtter minst oppmerksomhet. Denne behandlingen passer meget bra til både deg som går mye og sliter med tørre og sprukne hæler eller er bare glad i egen pleie. Dine føtter blir mykere, neglene blir fint klipt og formen tilpasset etter det som er best for naturlig vekst. Som resultat får vi finere og friskere føtter som gir god fornøyelse i hverdagen.

Pedikyr
Det er viktig å stelle føtter og tær. Denne behandlingen passer til deg som vil ha det lille extra med farge og pynt på neglene på tærne uansett om du skal på ferie og vil vise frem fine føtter eller du skal gjøre det for deg selv og egen kos. Du får shellack på og dekor ved ønske og alt dette til en fast pris slik at det ikke kommer overraskende tillegg.

Ansikts behandlinger
Ansiktet vårt er det første vi ser hver morgen i speilet når vi står opp og det vi viser til de andre rundt oss. Vi liker det og vi vil gjerne at det alltid skal være fint og holde seg ungt, men hva gjør for ditt ansikt? Det er i tillegg daglig utsatt for det rå været og det tørre klimaet, og trenger derfor ofte pleie og mer oppmerksomhet. Husk også at hver gang vi tar tid for egen pleie så pleier vi sjelen vår sammen med det ytre.

Bryn og vipper
Om du ønsker mer definerte bryn og vipper, eller om du bare vil ha hjelp med å forme og tilpasse dem til ditt ansikt kan du komme hit. Her farger vi og former bryn og farger vipper for et mer våkent utrykk. Bryn er med på å vise mimikken din, og er derfor en stor del av ditt utseende, her vil vi hjelpe med å tilpasse dine bryn til ditt ansikt for å løfte utrykket ditt.

Voks
Hårfjerning kan være et ork for mange, der gjenvekst og mørke og stive hår vokser ut etter barbering eller napping. Voks er en skånsom måte å fjerne hårene på og etterlater huden myk og hårfri i opp til 4-6uker ut i fra hvordan din hårvekst er. Etter gjentatt behandling kan du tydelig se mindre hårvekst samt at de hårene som kommer tilbake er mykere og ofte tynnere enn tidligere.

Dermio Care Plus
INNOVATIV & VITENSKAPLIG BASERT METODE SOM GIR SYNLIGE RESULTATER
Dermio Care Plus er et apparat som kombinerer effekten av 2 behandlinger i 1, lysterapi og oksygenion-terapi, såkalt Dermionologie, som jobber effektivt for å bedre både hudhelse og den generelle helsen og allmenntilstanden. Lyset jobber aktivt utenfra og inn, mens oksygenion terapien jobber innenfra og ut.

Pakke behandlinger
Vi har kombinert noen behandlinger til deg i vårt ønske om å gi en komplett og best mulig opplevelse for deg. Ønsker du noe mer tilpasset deg og dine behov så det er bare å ta kontakt med oss. Vi skal gjøre vårt beste for å levere det du måtte trenge.