Priser Thai massasje

konsultasjon er altid gratis hos oss!

  • Thai massasje 50 min- 1200,-
  • Thai massasje 80 min- 1600,-

SE FULL PRISLISTE

Tradisjonell thaimassasje har blitt praktisert i omtrent 2500 år. Den kombinerer praksis fra indisk ayurveda og tradisjonell kinesisk medisin. Klassisk massasje fra Thailand bruker yogastillinger, dyp massasje, tøyning og arbeid med energilinjer for å lindre muskelspenninger og lar vitalitet og energi sirkulere fritt i kroppen.

Når de er blokkert, oppstår fysiske og følelsesmessige problemer. Derfor er hovedformålet med tradisjonell thaimassasje å fjerne blokkeringen for alle veier i kroppen og hjelpe massøren hjelpe deg å oppnå indre harmoni - å bringe kropp, sinn og ånd i ett.

De ulike klassiske thaimassasjene kan vare mellom en og tre timer. Noen av dem påføres uten bruk av essensielle oljer, og etter at personen som ble massert har kledd seg i passende, brede, lette og komfortable klær.

Uansett hvilken thaimassasje du velger, er det viktig å vite at den er en sakte, forsiktig, ikke- invasiv, egnet for selv den mest skjøre personen og er aldri smertefull.

Denne massasjen reduserer produksjonen av melkesyre og frigjør en stor mengde endorfiner, noe som ytterligere fremmer fullstendig avslapning. Ifølge profesjonelle massører, forskning fra forskere og mening fra klienter som regelmessig har gjennomgått forskjellige thaimassasjer, er fordelene:

• stress lettelse
• beskyttelse mot skader - kroppen blir mer fleksibel
• lindring av muskler og leddsmerter; også anbefalt for hodepine, migrene og menstruasjonssmerter
• avgiftning
• en følelse av selvtillit og velvære.

Selv om de har en gunstig effekt på den generelle fysiske, mentale og følelsesmessige tilstanden til en person, anbefales tradisjonell thaimassasje ikke:

• umiddelbart etter operasjon eller cellegift
• ved hjertesykdom (før du går til massasje er det godt å konsultere lege)
• for gravide

Ingen av de kjente massasjene fra Thailand bør gjøres direkte på blåmerker, betent hud, usikrede sår, svulster eller buk brokk.

Klassisk thaimassasje har blitt brukt i århundrer for å behandle degenerative sykdommer og opprettholde en god helse. Det er nyttig for unge og gamle, aktive idrettsutøvere og folk som liker å legge seg ned. Hvis du trenger å gjenopprette den indre balansen og harmonien, samt bli kvitt smerter i skuldre, rygg, ledd, muskler, så prøv denne massasjen. Du vil bli overrasket over effekten.
Svetlin Petrov
KINESITERAPEUT / MASSØR
svetlin@godmassasje.no
mobil: 92988887
Klinikk Bodø - Rapida Balanse
Rapida Balanse Bodo
Klinikk Bodø Rapida Balanse
Sjøgata 6, 8006 Bodø
Åpningstid: Mandag - Lørdag 10:00 - 20:00 (etter avtale)

mobil: 92977929

For beste resultater anbefaler vi kombinasjon av massasje med Dermio Care Plus der oksygenion terapi og lysterapi kunne ha enda bedre effekt når de kombineres med massasje. Om Dermio Care Plus kan du lese Dermio Care Plus

Dersom du er glad i aromaterapi vi vil anbefale deg å kombinere massasje med en av vår Lavendelpute fra Elidonis. Elidonis er vårt egen varemerke og du kan lese mer om den her: Lavendelpute Elidonis

gavekort Bodo
Vi selger gavekort som du kan gi til venner og familie eller ansatte som fortjener en oppmerksomhet
En gave som garantert blir satt pris på! Gavekort kan kjøpes på flere måter:
- Når du er til behandling hos oss.
- Du kan også komme innom å banke på døren og kjøpe når det passer deg.
- Du kan også bestille gavekort på e-mail eller SMS - overfør krone beløpet gavekortet skal lyde på til kontonr: 9535 05 29544 og du får gavekortet tilsendt i posten eller skannet på e-mail.
- Du kan også forhåndsbestille gavekort på telefon- så ligger gavekortet klart og venter på å bli hentet.
- Nyhet hos oss- vi kan også sende gavekortet elektronisk på SMS eller e-mail med gavekort kode og en hyggelig hilsning fra deg. Du overfører krone beløpet gavekortet skal lyde på til vår konto og velger teksten for meldingen.


Vi tar i mot: VISA, MASTERCARD Debit, GIRO, Kontant
IKKE: KREDITTKORT, Master Kreditt

Dersom du ønsker å avbestille timen, skal dette skje innen 6 timerfør før avtalt tid. Avbestiller du senere enn 6 timer før faktureres det 50% av behandlingen.

Hvis du ikke avbestiller timen og ikke møter opp til avtalt time vil det faktureres det fulle beløpet.


Terapeuter med Thai massasje

Svetlin Petrov
KINESITERAPEUT / MASSØR
svetlin@godmassasje.no
mobil: 92988887
Klinikk Bodø - Rapida Balanse

Thai massasje

thai-massasje thai-massasje thai-massasje thai-massasje
thai-massasje